“Altijd verse producten en goede service!’’

“De winkel is mooi, de producten zijn goed en de eigenaresse heeft kennis van
zaken en is daarbij ook altijd vriendelijk en vrolijk!”

“Ik vind er alles wat ik zoek aan biologische producten, het is een knusse winkel,
krijg adviezen waar ik wat aan heb en Ellen is gewoon een top gastvrouw in haar winkel.”

“Ellen heeft een gezellige winkel met een aantrekkelijk  gepresenteerd assortiment.
Ze heeft kennis van zaken en brengt met veel enthousiasme de producten van
kleinschalige telers, tuinders, producenten en importeurs aan de man.”

“”Een (h)eerlijk sfeervol winkeltje met super producten en persoonlijke aandacht van
liefdevolle eigenaresse Ellen natuurlijk!”

“Persoonlijke aandacht van Ellen voor klanten en ze vertelt alle verhalen achter de producten.
Bovendien een eerlijke prijsstelling.”

“Het enthousiasme van Ellen in combinatie met de prachtige uitstraling van de winkel in het hart van het
pittoreske Wijk bij Duurstede maakt je dag meer dan goed. Hoe de gemoedstoestand tevoren ook was,
je vertrekt altijd enorm vrolijk en enenergiek bij Ellen Natuurlijk!”

“Ellen is persoonlijk, deskundig, nuchter, Wijks en puur!”

“Omdat Ellen op een kleinschalige manier een enorme bijdrage levert aan beschikbaarheid van biologische voeding in Wijk bij Duurstede. Omdat ze super klantvriendelijk is en weet waar de door haar verkochte producten vandaan komen.”

“Geweldige winkel, heeft alles wat je zoekt en je wordt super leuk geholpen door Ellen (Natuurlijk!), die hl vl kennis paraat heeft.”

“Ellen geeft biologisch in de regio een gezicht!”

“Het assortiment is prima en grijp je een keer mis, dan ligt het bij wijze van spreken de volgende dag al in de winkel , TOP.”

“Klein (van oppervlakte) maar fijn, want inmiddels groot assortiment met k bioprodukten uit de omgeving. Wensen zijn welkom en de proeverijen met door klanten zelfgemaakt bio-eten vind ik een succesnummer!”

“Ellen is vakbekwaam. Ze heeft met weinig middelen toch een hele professionele winkel geopend. Vriendelijk met goede informatie en een goed assortiment.”

“Ellens passie voor de producten die ze verkoopt werkt aanstekelijk. Het is voor mij daarom iedere keer een feestje om in haar winkel te komen.”

“Ellen Natuurlijk is een heerlijk winkeltje in de binnenstad van Wijk. Zeer persoonlijk, met de lekkerste producten. Zo'n winkel doet iedereen weer denken aan vroeger, alleen ook met de producten van nu.”

“Dit is gewoonweg de meest leuke winkel, met een zeer betrokken en enthousiaste eigenaar. Dat maakt het boodschappen doen extra leuk!”

“Omdat ik daar vriendelijk wordt geholpen en de winkel weer verlaat met een lach.”

“Persoonlijk, vriendelijk, klantgericht en kundig.”

“Mooie producten, fris, vers, altijd bereidt om mee te denken, streekfunctie, timmert aan de weg, intieme kleine winkel, klant is koning.”

“Mooiste producten en meest sfeervolle en authentieke winkel!”

“Ellen Natuurlijk moet winnen omdat dit een fijne, goed gesorteerde winkel is die tegen de trend klein en persoonlijk is. De persoonlijke benadering van Ellen is bijzonder.”

“Mooie overzichtelijke winkel, niet te groot, ruime sortering, vers en bovenal kennis en uitleg wat het is en wat je ermee kunt.”

“Eerst 2 jaar in weer en wind met een kraampje op het kerkplein. Nu een super gezellig buurtwinkeltje, zoals vroeger de kruideniers, waar zowel mensen die biologisch willen eten als mensen die normaal gesproken vooral gangbare producten kopen, hun weg naartoe weten te vinden.”

“Natuurlijk moet het Ellen Natuurlijk zijn, met haar opgewektheid, grote sortering en haar knusse winkel in het historische centrum van Wijk bij Duurstede. Altijd een gezellig praatje, bereid tot uitleg zonder op te dringen. Ze past zo ontzettend goed in haar winkel!”

“Een aanwinst voor Wijk bij Duurstede!”

“Ellen 'is gewoon de beste' Natuurlijk.”

“Bij Ellen staat het menselijke contact hoog in het vaandel. Het is dan ook een feestje om bij Ellen  bioproducten te kopen, die ze regelt bij mensen met ook een warm hart. Zo ontstaat er een cirkel van vertrouwen, goed eten en plezier!”

“Tenslotte weet Ellen een relatief kleine ruimte om te toveren in een ruim ogende en overzichtelijke winkel...haar producten zijn er vers en zien er aantrekkelijk uit....kortom Ellen is de ideale biowinkel!”

“Het voelt aan als een ouderwets kruidenierswinkeltje, zo knus! Fijn zo'n winkel in Wijk! Daarom moeten we dit ook koesteren! Vele winkeltjes verdwijnen uit de binnenstad.”

“Eerlijke producten en geen gladde praatjes. Je weet dat er aandacht is besteed aan het voedsel dat je koopt.”

“Een echte aanwinst voor ons stadje, wij hebben hier lang op gewacht. Chapeau!”

“Bij Ellen ben ik altijd welkom, ook voor glutenvrije producten. En als ze iets niet in huis heeft, gaat ze er naar op zoek en als ik dat wil, bestelt ze het voor me.”

“Er is een ruime keuze in biologische producten, ze heeft kennis van de producten  en ze zet Wijk bij Duurstede biologisch op de kaart.”

“Ik bewonder Ellen Natuurlijk voor haar toewijding en passie om gezondheid en vitaliteit in onze dagelijkse voeding te brengen!”

“Ik ben n keertje in Wijk bij Duurstede geweest en toen bij Ellen beland. Wat een leuke en gezellige winkel is dat zeg!”

“Van alle nominaties werd ik het meest aangesproken door het persoonlijke verhaal van Ellen, wat een vrolijke en spontane energie! Daar wordt je, ook als klant, erg blij en enthousiast van.”

“De winkel is nog geen 2 jaar open en toch al een begrip in Wijk bij Duurstede.”

“Voor mij een bijna dagelijkse gang voor lekker vers en gezond!!!”

“Ben trots om dit bedrijf hier in Wijk bij Duurstede te hebben.”

“Ellen zegt dat haar klanten haar winkel bijzonder maken.......Ik zeg dat het Ellen is die haar winkel zo bijzonder maakt!! Haar liefde voor het vak en de klant maken dat je je altijd welkom voelt en geniet van het klantzijn bij EllenNatuurlijk !!!